Tuesday, March 1, 2011

Roast Chicken、アメリカだわローストチキン。

Brian has been wanting to make roasted chicken, so he finally did!! It is very American dish and somehow it didn't motivate me to cook it. I believe he put some lemon, onions inside and put some herbs on the chicken. Look how great it turned out! and it tasted.... great. Of course we couldn't finish the entire chicken, so some meat went to Nico, (lucky dog!) and we made chicken soup with left over. Chicken was under $ 10, pretty reasonable and really festive dish I thought. Anyone want to come over try his speciality now?? The skin is crispy and inside is so juicy....! yum.

ブライアンが最近ずっと、「ローストチキン作る」といって。ローストと、ベークドは何が違うんだ!?とかしばらく言ってたんだけど、このあいだグローサリーに行った時に、思いたったようにチキンを買い、作っていた。私はなぜか、ローストチキンは作る気にならず。シンプルだけど、とてもおいしい!写真のように見事に仕上がり、皮はパリパリで、ハーブが効いている。中もジュ〜シ〜。小さめのチキンだったけど、2人だとやっぱり余るので、一部はニコ、後はスープへ。1日目はチキンスープ、2日目は洋風チキンおじや、と3日間のチキンは覚悟せねばならぬが、1匹のチキン$10以下なのでお得です。是非お試し下さい。

ケールにはまっていて。和えはケールでした。ごま油、ガーリック、塩とシンプルにいためるだけで美味しい。

We cooked kale to go with it. Sesame oil, garlic, and salt. Simple but delicious. A bit of bitterness and a lots if vitamin C!

No comments: