Wednesday, December 13, 2006

ソイミルクとトウフはアメリカ人をホモにする

くだらないけどおかしな記事を見つけたので、転載そして翻訳!(適当です。)アメリカでもトップのコンサバブログにあった記事。真剣に書かれてるんだろうけど、笑える。データのソース元もフッテージされてないので、信頼度は「?」ですが、面白さは★5つです。

by Jim Ratz "World Net Daily"

Soy is making kids 'gay'
大豆が子どもを「ゲイ」にする

僕たちの子どもたちをゆっくりとしかし確実に毒し、文化を崩そうとしているものがある。皮肉なのは、それが一番人気の「健康食品」ということだ。

僕も実は健康食人間で、オーガニック食品でないものは殆ど台所に置かないほどの熱狂ぶりだ。なんで自分のことを書くかって、自分がアンチ健康食じゃないっていうことを言うためだ。僕が何のことを話そうかとしているかっていうと、「大豆」のこと。大豆製品がいたるところに存在するようになり、僕らをフェミニンにさせているっていうこととそしてもうどこにも逃げ場はないっていうことだ。

たまの大豆スナックならいい。大豆は健康にいいもんをたくさん含んでいるからね。でも残念なことに、大豆製品を食べたり飲んだりするっていうことは、同時にたくさんのエストロゲンを取っているっていう事でもあるんだよ。エストロゲンっていうのは、女性ホルモンのこと。もしもあなたが女性なら、大豆製品をとることで、もう体が処理しきれない量のエストロゲンを摂取しているっていうことだし、もしもあなたが男性なら、それは男性ホルモンを抑えて、「女性側」の物質を肉体的にも、精神的にも刺激しているっていうことさ。

致命的な結果としては、人間がみんな「女性」になってしまうってこと。人間はもともとフェミニンな方向に向かうようにできている。何がそれを妨げてるかっていうと、「テストステロン」っていう物質が、過剰なエストロゲンを抑制する仕組みになっているんだ。

もしもあなたが既に大人で、発育しきっていれば、大豆摂取によるエストロゲン過剰は、制御することができるが、赤ちゃんはそうもうまくいかない。ある調査は、赤ちゃんに豆乳を与えるということは、赤ちゃんに一日5粒の避妊薬を与えていることに相当する。赤ちゃんは、まだそんな大量の内部分泌に対応できる身体じゃないから、ダメージは避けられないってわけだ。そして最悪、ダメージは致命的だ。

大豆がヒトを女性的にするということは、通常ペニスのサイズを小さくしたり、自分の性に疑問をもったり、ホモになることだ。だから殆どの医療機関が、ホモセクシュアルが増えている現代の原因は、大豆の摂取過剰をせめているわけだ。(多くの乳児は、哺乳瓶で牛乳を飲んでいるが、その4分の1が豆乳を飲んでいる!)ホモセクシュアルはよく、「生まれたときからそうだった。いつからホモセクシュアルになったかなんて覚えていない」と主張するが、そんなわけがない。ホモセクシュアルはいつだって逸脱行為だった。しかし、今なら「いつからエストロゲンが影響を及ぼしてたかなんて覚えてないよ」と主張することはできるだろう。

医者は、大豆がほてりや、心臓病、ガンを防ぎ、何億人という人を飢餓から救えると考えていた。しかしそれは彼らが長期的な大豆の効果を知る前だった。そして今我々は、大豆の長期摂取は病気よりもひどいって分かったわけだ。例えば、あなたの赤ん坊が牛乳で腹痛を起こすからといって、豆乳にきりかえるか?そんなこと考えるなよ。赤ちゃんの植物性エストロゲン(女性ホルモンと似た働きをする)レベルは、通常の20倍にあがってしまう。もしも赤ちゃんが女児なら、彼女の初経は7歳でおこり、「子供」として過ごす時期を失うだろう。もしも赤ちゃんが男児なら・・・事は最悪だ。彼はもしかしたら通常よりもずっと遅くまで思春期がこないかもしれない。

2000年の調査では、大豆をベースにした食生活は心臓病や、太りすぎを招く甲状腺の軟弱化につながる。今日の子供たちの肥満はこれで説明がつかないだろうか?他の調査では、ラットが不妊症、精巣萎縮、子宮肥大を招いた。これが近年の「不妊症騒ぎ」も説明できる。しかしながら、大豆に「侵された」赤ちゃんが成長して結婚したがる頃には、不妊治療は手遅れ、っていうわけだ!最悪なことに、大豆のエストロゲンは白血病にかかる子供の数も増やしているというのだ。一番最近の数では、アメリカでは1年で27%も白血病のケースが報告されている。さらに、大豆と大人の間には癌と関係がある。とくに乳癌だ。だからイスラエル、UK、フランス、ニュージーランドの政府はすでに大豆を取締っている。

これらの悲しい事実がありながら、60%のアメリカのスーパーで売られる食製品は大豆を含んでいるのだ。さらに大豆の使用は次の数年で2倍にもなるだろう。何も分かってない食品衛生局のお偉いさんが、シリアル、エネルギーバー、ニセ牛乳、ニセヨーグルトなどに「大豆は癌を防ぐ」というレッテルで売り出していいことを考えているからだ。

追伸:しょうゆは大丈夫だ。豆乳と違って安全だ。なぜなら発酵されることで、大豆の分子構造を変えるから。ミソや納豆、テンペーも安全だが、豆腐は避けること。


There's a slow poison out there that's severely damaging our children and threatening to tear apart our culture. The ironic part is, it's a "health food," one of our most popular.

Now, I'm a health-food guy, a fanatic who seldom allows anything into his kitchen unless it's organic. I state my bias here just so you'll know I'm not anti-health food. The dangerous food I'm speaking of is soy. Soybean products are feminizing, and they're all over the place. You can hardly escape them anymore.

I have nothing against an occasional soy snack. Soy is nutritious and contains lots of good things. Unfortunately, when you eat or drink a lot of soy stuff, you're also getting substantial quantities of estrogens.

Estrogens are female hormones. If you're a woman, you're flooding your system with a substance it can't handle in surplus. If you're a man, you're suppressing your masculinity and stimulating your "female side," physically and mentally.

In fetal development, the default is being female. All humans (even in old age) tend toward femininity. The main thing that keeps men from diverging into the female pattern is testosterone, and testosterone is suppressed by an excess of estrogen.

If you're a grownup, you're already developed, and you're able to fight off some of the damaging effects of soy. Babies aren't so fortunate. Research is now showing that when you feed your baby soy formula, you're giving him or her the equivalent of five birth control pills a day. A baby's endocrine system just can't cope with that kind of massive assault, so some damage is inevitable. At the extreme, the damage can be fatal.

Soy is feminizing, and commonly leads to a decrease in the size of the penis, sexual confusion and homosexuality. That's why most of the medical (not socio-spiritual) blame for today's rise in homosexuality must fall upon the rise in soy formula and other soy products. (Most babies are bottle-fed during some part of their infancy, and one-fourth of them are getting soy milk!) Homosexuals often argue that their homosexuality is inborn because "I can't remember a time when I wasn't homosexual." No, homosexuality is always deviant. But now many of them can truthfully say that they can't remember a time when excess estrogen wasn't influencing them.

Doctors used to hope soy would reduce hot flashes, prevent cancer and heart disease, and save millions in the Third World from starvation. That was before they knew much about long-term soy use. Now we know it's a classic example of a cure that's worse than the disease. For example, if your baby gets colic from cow's milk, do you switch him to soy milk? Don't even think about it. His phytoestrogen level will jump to 20 times normal. If he is a she, brace yourself for watching her reach menarche as young as seven, robbing her of years of childhood. If he is a boy, it's far worse: He may not reach puberty till much later than normal.

Research in 2000 showed that a soy-based diet at any age can lead to a weak thyroid, which commonly produces heart problems and excess fat. Could this explain the dramatic increase in obesity today?

Recent research on rats shows testicular atrophy, infertility and uterus hypertrophy (enlargement). This helps explain the infertility epidemic and the sudden growth in fertility clinics. But alas, by the time a soy-damaged infant has grown to adulthood and wants to marry, it's too late to get fixed by a fertility clinic.

Worse, there's now scientific evidence that estrogen ingredients in soy products may be boosting the rapidly rising incidence of leukemia in children. In the latest year we have numbers for, new cases in the U.S. jumped 27 percent. In one year!

There's also a serious connection between soy and cancer in adults – especially breast cancer. That's why the governments of Israel, the UK, France and New Zealand are already cracking down hard on soy.

In sad contrast, 60 percent of the refined foods in U.S. supermarkets now contain soy. Worse, soy use may double in the next few years because (last I heard) the out-of-touch medicrats in the FDA hierarchy are considering allowing manufacturers of cereal, energy bars, fake milk, fake yogurt, etc., to claim that "soy prevents cancer." It doesn't.

P.S.: Soy sauce is fine. Unlike soy milk, it's perfectly safe because it's fermented, which changes its molecular structure. Miso, natto and tempeh are also OK, but avoid tofu.

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